Nova ubjedljiva pobjeda "FK Minerala"

18. Kolo: 13.05.2012. FK „MINERAL“ - FK „4JULI (Pojezna) 4:0
Po veoma hladnom i kišovitom vremenu na stadionu Kiseljak u Banji Vrućici gostovala je  ekipa iz Pojezne. Jalova igra bez šansi dešavala se do 18. min kada Gačić probija desni bok gostiju i dobrim centaršutom pronalazi Stojanovića a ovaj neuspjeva sa 3 m glavom da savlada golmana gostiju. Neuvjerljiva igra i dalje se nastavlja do 31. min kada odbrambeni igrač gostiju pravi prekršaj za najstrožu kaznu a odgovornost preuzima kapiten Goranović i sigurnom realizacijom donosi prednost domaćina od 1:0.
U 33. min najljepši potez na utakmici predstavlja Čović, solo prodorom i driblingom oslobađa se gostujuće odbrane i akciju završava preciznim prizemnim šutom i domaćina dovodi do povećanja rezultata od 2:0.
Ubrzo nakon povećanja rezultata, tačnije u 35. min Simić se nalazi u dobroj šansi ali iskosa sa lijeve strane šutira pored gola.
U 40. min domaći koriste gužvu u kaznenom prostoru, Simić dolazi do lopte i vraća povratni pas za Stojanovića koji pogađa donji lijevi ugao i matira gostujućeg golmana za rezultat od 3:0.
Sve vrijedno pažnje u prvom poluvremenu od gostiju iz Pojezne bio je šut sa ivice 16 m al bez opasnosti po gol nezaposlenog Omerovića.
Posle odmora domaći su krenuli ofanzivnije da igraju a priliku za povećanje propustio je Simić u 55. min kada njegov šut krajnjim naporom nogom brani dobro postavljeni golman.
Nakon završetka ove akcije u 56. min do tada veoma dobri golman 4. Jula, pravi veliku grešku, poklanja loptu Jelić D. koji nesebičnom asistencijom upošljava Stojanovića a ovaj neometano sa peterca šalje loptu na prazan gol gostiju i povećava za veliku prednost od 4:0
U 65.min domaći prave kontru, Gačić pronalazi Jelić D. koji izlazi sam na golmana ali slabim šutom završava akciju bez promjene rezultata.
U 77. min sudije nisu registrovale čist i regularan pogodat Minerala, tako da je konačan ishod meča ostao 4:0


Ostali rezultati 18. kola:

V.Sočanica:Sloboda-Rudar0:6
Kotorsko:Borac K-BSK3:1
Paklenica:Ozren-Borac19758:1
Podnovlje:Polet-Radnički3:2
Tekstilac 2 SLOBODNI

Коментари