Pobjeda "Minerala" u Bušletiću


Odigrana je prva utakmica 17. kola u Međuopštinskoj ligi Doboj.  U Bušletiću domaći BSK ugostio je lidera, ekipu Minerala iz Banje Vrućice. Nakon 90. minuta igre gosti su odnijeli cijeli plijem a rezultat je glasio čak 0:5.
Tek što se krenulo sa centra golman BSK-a pravi veliku grešku i poklanja loptu Gačiću, fudbaleru Minerala koji neometano pogađa u prvom minutu.
U 23. minutu rezultat je bio 0:2. Gosti prave kontu preko V. Jelića koji asistira Stojanoviću, koji se lako oslobađa protivnika i sa lijeve strane sa osam metara preciznim šutom postie gol.
Već u 32. minutu rezultat je bio 3:0 za Mineral. Slobodan udarac sa desne strane izvodi Stojanović i na drugoj stativi pronalazi Milojevića, ali njegov pokušaj glavom zaustavlja prečka, da bi na odbijenu loptu natrčao D. Popović i neometano sa dva metra povećao za osjetnu prednost gostiju.
Rezultatom 3:0 završeno je prvo poluvrijeme, da bi u nastavku susreta gosti postigli još dva gola.
U 72. minutu Čović lako prolazi domaćeg beka i štopera ali ovaj ga ruši u kaznenom prostoru BSK-a a sudija pokazuje za na bijelu tačku. Milojević rutinski izvodi jedanesterac i postavlja rezultat 4:0
Konačan rezultat postavljen je u 83. minutu, kada je viđena i najbolja akcija na utakmici od aktera Stojanovića i Gačića, brza izmjena dva dupla pasa a završni pas upućuje Stojanović koji svojim drugim pogotkom postavlja konačnih 5:0 za sastav Minerala.


U drugom meču Osinjani nisu uspjeli da zaustave zahuktale fudbalere Poleta koji su osvojili nove bodove. Gosti su uprkos ranom vođstvu domaćina preokrenuli rezultat i u drugom poluvremenu dominirali kako u igri tako i efikasnošću. Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri uz dobro dijelenje fudbalske pravde.


Ostali rezultati:
POJEZNA: 4. juli – Ozren (Paklenica) 1:3
STANARI: Rudar – Borac (Kotorsko) 6:0
DERVENTA: Tekstilac 2 – Sloboda (V. Sočanica)2:2
OSINJA: Borac 1975 – Polet (Podnovlje) 1:3
Slobodan je bio Radnički iz Brodskog Polja

Коментари