''МАЈСТОРИЈА СТОЈАНОВИЋА ЗА ВЕЛИКУ ПОБЈЕДУ''

Човић у дуелу
У  недјељу 25.08.2013. су одигране утакмице 2.кола РФЛ Центар. За нас најзанимљиви дуел је одигран у Доњој Пакленици, гдје је домаћи ''Озрен'' угостио наш тим.
Шеф стручног штаба Милојевић, извршио је три промјене у односу на првих 11 у првом колу. На гол је стао Омеровић, на лијевом беку је био Ковачевић, док је по десној страни играо Човић, којем је то била прва утакмица након повратка у наш тим. 
Прво полувријеме је протекло без много дешавања на терену. Најбољу прилику је имао Драган Вучић у 26.минути , када је послије одбијене лопте са 10 метара погодио пречку. До краја полувремена наш тим је имао иницијативу али без значајних прилика.
Друго полувријеме је почело притиском нашег тима, који се исплатио већ на почетку.
52.Минут слободан ударац са неких 25 метара , с лијеве стране. Лопту узима Жељко Стојановић, фантастично шутира у десни горњи угао и постиже евро-гол за вођство гостију.
Покушао је наш тим неколико пута из прекида, најбољу шансу је имао Дејан Јелић али је његов шут одбранио голман.
До краја меча виђена је велика борба наших момака, ''гинули'' су за сваку лопту, то је резултирало и 3 жута картона и повреда Д.Јелића. 
Посљедњих десет минута је обиљежио голман Омеровић Јасмин. Захваљујући његовим невјероватним одбранама , Минерал је кући донио три бода. Све што су домаћи покушали на крају утакмице је одбранио Омеровић и тиме заслужио епитет играча утакмице.
Овом побједом наш клуб је прекинуо серију пораза у Пакленици. Сљедећу утакмицу ФК ''Минерал'' дочекује ФК ''Скугрић''
Једине екипа са максималним учинком у прва два кола су ''Жељезничар'', ''Црвена звијезда'' и ''Минерал''

Коментари