''РУТИНСКИ ЗА ПРВО МЈЕСТО''

У оквиру 6.кола РФЛ Центар фудбалери ''Минерала'' уписали су и шесту побједу. Овога пута на стадиону ''ЗТЦ Бања Врућица'' поражена је екипа ''Врањак''. Ово је била 27 узастопна побједа на стадиону са умјетном подлогом.
Шеф Милојевић је извео нешто измјењених стартних 11 у односу на претходне мечеве. Капитен Јелић и Шакановић изостали су због картона.

Почетак меча је показао у којем ће смјеру утакмица ићи.
Послије само 180 секунди домаћи долазе до предности, Вучић улази у казнени простор , додаје нашем најбољем играчу ове сезоне Стојановићу, који са десет метара постиже свој седми гол ове јесени за 1:0.

Водећи гол је дао ''вјетар у леђа'' нашим момцима те су наставили са нападима на гол гостију.
15.Минута: Стојановић улази у шеснестерац, дрибла једног, другог пролази али овај га руши и судија показује на бијелу тачку. Лопту узима најбољи стријелац клуба прошле сезоне,Вучић, међутим, гостујући чувар мреже брани његов ударац, на одбијену лопту налијеће Горановић али голман и то брани.
До краја полувремена треба истаћи неколико покушаја Човића ,Вучића али резултат је остао непромијењен.

Друго полувријеме иста слика као и прво, играла се''викторија'' испред гола гостију. 
58.Минута: Најбољи појединац утакмице Славиша Човић добија лопту на 20 метара, пролази једног, пролази и другог гостујућег играча и рутински поставља коначан резултат утакмице 2:0. 
До краја меча одличне шансе су имали Вучић, Горановић, а треба истаћи и стативу Човића као и његов шут поред гола на крају утакмице.

Све у свему још једна више него заслужена побједа којом смо  преузели лидерску позицију са максималних 18 бодова.
У сљедећем колу очекује нас велики дерби у Добоју против другопласираног ''Жељезничара'' који има 16 бодова.Коментари