''СИМИЋ ''СРУШИО'' ЦРВЕНУ ЗВИЈЕЗДУ''

Омеровић, поново један од најбољих
на мечу!
У оквиру 9.кола РФЛ Центар, фудбалери Минерала остварили су осму првенству побједу. Овога пута на тешком гостовању у Обудовцу пала је екипа ''Црвена звијезда'' минималним резултатом 1:0.
Иако су гости наступили без тројице важних играча(Стојановић, Гачић,Деспић) шеф стручног штаба Милојевић је поново сјајном тактиком успио да надмудри противника. Послије неколико мечева одсуства у поставу се вратио Данијел Поповић.

Утакмица није обиловала великим приликама, али је зато домаћа екипа показала грубу игру у већем дијелу меча, што главни арбитар често није санкционисао.
Домаћи су боље отворили утакмицу са двије добре прилике, али је Омеровић сјајно реаговао.
Средином првог полувремена Симић је имао добру прилику ,али је слабо шутирао из повољне ситуације.

35мин: Лопту на центру прима Костелић...пардон то је био Човић, који пролази једног, па другог, дриблинг ''пролети'' и трећи, опа оде и четврти, долази до шеснестерца асистира Симићу, а он рутински рјешава ситуацију 1на 1 за 0:1 и радост на клупи гостију. Да је Човић копачке замијенио скијама вјероватно не би погријешио , чини се да би му слалом био главна дисциплина.

Друго полувријеме још сиромашније него прво, домаћи скоро да нису ни створили шансе ,а и оно што су покушали је завршило у рукама Омеровића. ''Минерал'' је имао два добра ударца преко Шакановића али се резултат није мијењао.

Треба истаћи да је наш тим одиграо борбено, дисциплиновано  током читавих 90 минута и да је потпуно заслужено донио три бода из Обудовца.

Тим са Бање Врућице задржао је 4 бода предности у односу на екипу ''Требаве''.

У сљедећем колу наш тим ће дочекати екипу ''Наша Крила'' Костајница.


ФК ''Црвена звијезда'' Обудовац- ФК ''Минерал'' 0:1
35' Јоргован Симић 0:1ФК ''Минерал'': Омеровић, Г.Ковачевић, И.Јелић, Милојевић, Горановић(од 81' Ђукић) Шакановић, Поповић, Д.Јелић(од 86' Томић) Симић, Човић, Вучић(од 90' Д.Ковачевић)
тренер: Владо Милојевић

жути картони: И.Јелић, Поповић

Коментари