ШОК НА БАЊИ ВРУЋИЦИ!!!

Капитен Симић
Првих 11

Након 28 утакмица(2520 минута) и 28 побједа, фудбалери Минерала доживјели су први пораз на стадиону ЗТЦ Бања Врућица. Остаће записано да је 20.10.2013. ФК ''Наша крила'' постала прва екипа која је са ''пластике'' однијела не један, него сва три бода.


У оквиру 10.кола РФЛ Центар, ''Минерал'' је доживио први овосезонски пораз. 
Како описати ову бурну утакмицу , пуну тензија, која умало није завршила прије истека 90.минуте.

Тренер Милојевић у овом мечу није могао да рачуна на капитена Јелића, те Горановића, док је Стојановића оставио на клупи због повреде.

Првих пола сата је протекло без већих прилика, домаћи су доминирали у посједу , док су гости предњачили у приговарању судијској тројки. 
Најбоље шансе пред крај полувремена пропуштају Човић, који након једног слалома неуспјева савладати голмана, и Вучић који погађа стативу ударцем са 16 метара.

Друго полувријеме настављено притиском, али без праве реализације. Вријеме је све брже пролазило, домаћи су постајали нервознији , гости користе сваку прилику да испровоцирају домаће а главни арбитар полако губи контролу над утакмицом.

79' 0:1, Неписано правило каже ако не искористиш своје шансе слиједи казна. Тако је и било , контра-напад гостију користи Марио Паравац и доноси велику радост за госте.

82' Сви сукоби током меча кулминирали су у 82'. Код гола гостију дошло је до сукоба играча, тешко је ту рећи ко је кога гурнуо, које коме спомињао чланове породице. Домаћи нервозни, гости покушавају да исценирају сваку ситуацију, судија је и овако био ''изгубљен'' тако да тек сада није знао шта да ради? Након смиривања ситуације  је подијелио картоне онима који су му били најближи, тако да је ''најдебљи'' крај извукао Стојановић који је добио други жути након само 35' минута проведених у игри. Код гостију стријелац гола Паравац је такође искључен. Жуте картоне добили су Симић, Ковачевић, Омеровић.

Меч је настављен , Човић погађа стативу, покушао је Симић али данас нас није хтио гол.

Гости одлазе задовољни са три бода, у нашем табору невјерица након пораза. Али како то код нас бива, пораз и дешавања на мечу су брзо заборављена, те су домаћи и гостујући фудбалери наставили дружење у просторијама ФК''Минерал'' уз пиво и чорбу капитена Јелића

''Минерал'' је задржао прво мјесто са само једним бодом више од екипе ''Требава'' Осјечани. У сљедећим колу наши момци гостују у Гајевима код екипе ''Црвена звијезда''.

ФК ''МИНЕРАЛ''-ФК''Наша крила'' Костајница
0:1 Марио Паравац 79'
жути картони: Омеровић,Ковачевић,Деспић,Милојевић, Поповић, Симић
Црвени картон : 82' Стојановић(Мин) Паравац(Кри)ФК ''Минерал'': Омеровић, Ковачевић, Милојевић(од 62' М.Поповић)Деспић, Д.Поповић, Шакановић, Гачић, Јелић(од 45' Стојановић)Човић, Вучић, Симић(кап)
тренер: Владо Милојевић

Коментари