''ПРЕКО ТИШИНЕ ДО +3''

                                    ''Минерал'' тешко сломио бункер гостију''


Младенко Деспић
У утакмици за заборав, фудбалери Минерала уписали су 11. побједу у првенству и преузели прво мјесто.

''Фењераш'' из Тишине се храбро бранио током читаве утакмице, али и поред лоше игре домаћих ипак су доживјели пораз. Није то био ни близу савршен дан наших играча ,али ипак је најбитније да се остварила побједа.

Играло се готово читаву утакмицу испред гола гостију, који су у неким ситуацијама имали много среће. М.Поповић је погодио пречку, Шакановић стативу. Пријетили су и Гачић, Д.Јелић, Стојановић, В.Јелић ударцима са дистанце али ниједна није завршила иза леђа гостујућег голмана. Готово сви играчи ''Младости'' бранили су се у свом шеснестерцу, али су ипак поражени.

21.минута: Драган Вучић се пробио по десној страни и шутирао са неких 10 метара за вођство домаћина. Био је ово његов шести погодак ове сезоне.

84.минута: Корнер, највиши у шеснестерцу је био Вучић , који лоше удара главом, лопта се одбија до Деспића, а овај у свом стилу главом поставља коначан резултат утакмице 2:0. Ово је први гол Деспића ове сезоне!

Захваљујући поразу највећег конкурента екипе Требаве у Придјелу резултатом 2:1, ''Минерал'' је поново преузео прво мјесто са три бода више од екипе из Осјечана.

У сљедећем 18. колу,већ у недјељу, ФК ''Минерал'' гостује у Баткуши код ФК ''Хајдук''.

ФК ''Минерал''- ФК ''Младост'' Тишина 2:0
1:0 Драган Вучић(21)
2:0 Младенко Деспић(84)

ФК ''Минерал'': Омеровић, Д.Поповић, Деспић, М.Поповић, Горановић, Шакановић(од 86' Томић), Нинковић, Гачић, Стојановић(од 63' И.Јелић), Д.Јелић(од 46' В.Јелић), Вучић
тренер: Дујаковић

жути картони: М.Поповић, Деспић


Коментари