'' ПОСТИЋИ ГОЛ- НАЈВЕЋА ЕНИГМА?''

                      Након 16. одиграних кола у РФЛ Центар је јасно да ФК ''Минерал'' има убједљиво најбољу одбрану у лиги, али да има великих, ВЕЛИКИХ проблема у реализацији шанси. 

''Скугрићка тврђава остала је неосвојена''

На данашњем гостовању Минерала у Скугрићу код истоимене екипе, тешко је описати шта су све наши фудбалери промашили.

Прво полувријеме прошло је у изједначеној игри на обе стране, наше се биле много боље. Домаћи су упутили неколико удараца које је Омеровић сигурно одбранио. Наши су покушавали преко Деспића, Стојановића, Нинковића, Горановића али резултат се није мијењао. Стварно је невјероватно шта је Драган Вучић промашио пред крај првог полувремена, Шакановић је асистирао петом а Вучић са два метра промашује празан гол!!! 

Друго полувријеме потпуна доминација фудбалера са Бање Врућице. Стојановић је покушао неколико пута  фантастичним ударцима са дистанце, лопта је завршила поред гола. Деспић је након прекида два пута главом шутирао преко гола. Још су покушавали Јелић, Гачић, Вучић... Домаћи су два пута из контра напада покушавали, Омеровић је поново био на мјесту!

Утакмица је завршена 0:0! 

Након овог ремија, ''Минерал'' и ''Требава'' заузимају прва два мјеста са по 34 бода, с тим што екипа из Осјечана има бољу гол- разлику. 

Времена за разочарења нема, јер већ у сриједу су нови изазови. Прилику за поправни наши момци ће имати на домаћем терену против ФК ''Младост'' Тишина!

ФК ''Скугрић''-ФК ''Минерал'' 0:0

жути картони: И.Јелић, Нинковић

ФК ''Минерал'': Омеровић, Д.Поповић, М.Поповић, Деспић, Горановић, Нинковић, Шакановић, Стојановић, Гачић, Вучић, Д.Јелић(од 82' Томић)
тренер: Зоран Дујаковић

Коментари