''КАД СРЕЋА ОКРЕНЕ ЛЕЂА''

Данијел Поповић, неухватљив за играче Хајдука!

''Мртва'' трка за шампиона се наставља!

Фудбалери Минерала доживјели су трећи овосезонски пораз у Баткуши. 
Тренер Дујаковић у овоме мечу није могао да рачуна на Стојановића, Нинковића, М.Поповића, те је у Баткуши имао свега 13 играча.

Али ни то није зауставило наше момке да доминирају током читаве утакмице и ...на крају доживе пораз.

Прво полувријеме сјајне три прилике је имао повратник у екипу Симић, али изгледа да се изостанак са терена осјетио на њему. Три пута је био у мат позицији, један на један са домаћим голманом али га није успио савладати! Двије лопте су завршиле поред гола, а једну је одбранио голман. Било је још шанси, Гачић је покушао из слободног ударца, корнери, играчи каснили на лопте, голман је хватао на линији, свашта се дешавало али срећа није била савезник фудбалера Минерала.

36.минута: Казна за све промашаје је стигла. Домаћи изводе корнер, гужву у казненом простору најбоље користи домаћи штопер Илинчић који доводи свој тим до вођства.


Друго полувријеме потпуна офанзива наше екипе. Данијел Поповић најбољи појединац меча, пролазио је домаће играче као чуњеве, међутим ни то није помоглу тиму са Бање Врућице  да постигне гол! Сувишно је више набрајати прилике нашег тима јер лопта једноставно није хтјела на гол.

Утакмица је била фер и коректна са неколико оштрих стартова. Домаћа публика је била фер према нашим играчима, сем једног ''навијача'' који је константно вријеђао службена лица(судије) , тренера и наше играче на клупи, али изгледа да такви људи нису били на часовима лијепог понашања.


Овим поразом ФК ''Минерал'' поново је пао на друго мјесто са истим бројем бодова као и првопласирана ''Требава'' али тим из Осјечана има бољу гол-разлику!

У сљедећем колу наш тим поново гостује, овога пута у Врањку код истоимене екипе! Борба за титулу се наставља.

ФК ''Хајдук'' Баткуша- ФК ''Минерал'' 1:0
1:0 Илинчић(36)

ФК ''Минерал'': Омеровић, Ковачевић, Горановић, Деспић, И.Јелић, Шакановић, Гачић, Д.Поповић, Д.Јелић, Симић, Вучић
тренер: Зоран Дујаковић 
црвени картон: тренер Дујаковић у 70'.


Коментари