''Наша крила''- ''Минерал'' 0:2

У оквиру 23.кола , фудбалери Минерала уписали су 15. овосезонску побједу. На гостовању у Костајници, наш тим је био бољи од екипе Наших крила резултатом 2:0.
Немања Шкребић
Сусрет је протекао у фер и коректној игри са доста прилика на обе стране.

Потпуно неочекивано, јунак сусрета је млади Немања Шкребић, који се први пут нашао у стартној постави ове сезоне и на најбољи начин оправдао повјерење, које му је тренер Дујаковић указао.

У првом полувремену , Шкребић два пута одлично шутирао , али је голман Жилић то одбранио. Домаћи су имали својих прилика, а Омеровић је сјајно бранио.

53.минута: Вучић на десној страни узима лопту, додаје до Шкребића који сјајно шутира у десни доњи угао голмана за 0:1. Био је ово први гол у каријери младог Шкребића за ФК ''Минерал''.

90+.минута: Гачић убацује из слободног ударца, у казненом простору најбоље се сналази Симић, који својим деветим овосезонским голом поставља коначан резултат утакмице 0:2.

Веома значајна побједа нашег тима у борби за титулу. Први пратиоц на табели, екипа Требаве остварила је нову побједу, те је разлика на табели и даље један бод у корист нашег тима.

Остале су још три препреке на путу до циља. Чета Зорана Дујаковића у сљедећем колу на свом терену дочекује Црвену звијезду из Гајева.

https://www.youtube.com/watch?v=7D7VJlnpuZ4&feature=youtu.be Погледајте занимљиве тренутке са утакмице у Костајници.

Идемо момци, титула је тако близу!

ФК ''Наша крила'' Костајница- ФК ''Минерал'' 0:2
0:1 Шкребић 53'
0:2 Симић 90'

ФК ''Минерал'': Омеровић, Поповић, Јелић, Деспић, Ковачевић, Стојановић, Гачић, Јелић, Симић, Вучић, Шкребић
тренер: Дујаковић
жути картони: Симић, Ковачевић, Шкребић

Коментари