''СТАТИСТИКА ИГРАЧА ФК ''МИНЕРАЛ'' ЗА СЕЗОНУ 2013-2014''- ПОСЉЕДЊИ ДИО

Остало је још неколико играча који су заслужни за ову титулу да вам покажемо!
Немања Томић
Немања Томић
1 гол , 2 асистенције

Један од најмлађих играча у екипи, ове сезоне је био ''џокер с клупе''. Неколико утакмица је почео од прве минуте и одлично је обављао свој задатак. Асистирао је Стојановићу за побједнички гол против Обудовца. Против Гајева постигао је други гол на мечу, а уједно је то био његов други гол у каријери за сениорску екипу. У Милошевцу је сјајно пробио по десној страни и асистирао Поповићу за водећи гол на мечу.

Славиша Човић
Славиша Човић
1 гол , 1 асистенција

Сјајни млади играч, сјајан дриблинг и брзина су његова предност. Своје противнике излуђивао је дриблинзима.Постигао је гол против Врањака у побједи 2:0, али оно што је урадио у Обудовцу  ће бити уписано као један од најбољих потеза сезоне. Узео је лопту на средини игралишта, прешао четири играча и асистирао Симићу за једини гол на мечу. Напустио је клуб у зимском прелазном року, али надамо се да ће се поново вратити на јесен.
Немања Шкребић
Немања Шкребић
1 гол

Током читаве сезоне улазио је с клупе, само једну утакмицу је почео од прве минуте и ту прилику искористио на најбољи могући начин. У Костајници постигао је један од најважнијих голова  у сезони за тим , уједно и његов први у каријери за ФК ''Минерал''.

Петар Ђукић: Мало је играо ове сезоне, али је успио уписати асистенцију, и то против Озрена код трећег гола асистирао је Вучићу.

Бојан Божић: Млади голман достојно је замијенио Омеровића на голу, бранио је три утакмице и примио је четири гола, од тога два из пенала, с тим да Минерал није изгубио утакмицу кад је он бранио.

Ведран Јелић: Један од најискуснијих у екипи, мало је добијао шансе ове сезоне, имао је неколико одличних удараца у сусретима које је играо.

Драган Ковачевић: Забиљежио је неколико минута на терену ове сезоне, без значајнијег учинка.

Немања Марјановић: Бранио је првих 20 минута у првом колу против Требаве, због повреде леђа излази из игре. Након двије утакмице због приватних обавеза напушта екипу.

Коментари