''СТАТИСТИКА ИГРАЧА ФК ''МИНЕРАЛ'' ЗА СЕЗОНУ 2013-2014''- ТРЕЋИ ДИО

... Настављамо даље...

Александар Шакановић
Александар Шакановић

Освојио је двије титуле као тренер, па се поново вратио на терен и поново освојио титулу. Требало му је времена да се врати послије тешке повреде. Постао је незамјењив у везном реду, велики радиша који много трчи. Помаже у одбрани и у нападу. Добра физичка спрема и издржљивост је његова предност. Добио је много дуела и много удараца ове сезоне али није одустајао. Није играо неколико утакмица што се осјетило на терену. Није биљежио голове и асистенције али је својом борбом заслужан за многе побједе.

Бранко Милојевић

Бранко Милојевић
4 гола

Први дио сезоне чинио је бедем испред гола Омеровића, играјући на позицији штопера и својим пожртвовањем спријечио је многе противничке нападе. 

Други дио сезоне почео је веома касно,али успио прославити као стријелац. Погодио је против Гајева на асистенцију Стојановића. У Милошевцу је био двоструки стријелац. Против  Руданке постигао је други гол на мечу.

Младен Поповић и Данијел Поповић


Младен Поповић
1 асистенција

Најодговорнији играч на терену је сигурно Младен Поповић. Човјек који мало прича , а много ради, оно што му тренер каже то извршава. Играо је на позицијама штопера, бека и задњег везног. Асистенцију је уписао у Добоју, када је главом додао до Стојановића који је постигао изједначујући гол.

Младенко Деспић

Младенко Деспић
1 гол

Знате ли Немању Видића? Е то је код нас Младенко Деспић. Човјек који се не боји ни једног противничког нападача, него се нападачи боје њега. Он иде главом гдје други не смију ногом. Храброст , одлучност, издржљивост све је одлика овог младог фудбалера. Једини гол ове сезоне постигао је против Младости из Тишине, а колико их је тек спасио?


Игор Јелић
1 асистенција

Игор Јелић
Капитен је играо капитенски, био је вођа свог тима када је играо, а и када није бодрио је свој тим. Господар Минераловог казненог простора, штоперска је једина његова позиција. Асистирао је Симићу за први гол против Обудовца.


Горан КовачевићГоран Ковачевић
1 гол

Будућност Минерала, незамјењив на позицији бека, један од најмлађих у екипи. Хладнокрван у дуелима са противником, уз још мало искуства постаће командант одбране. Постигао је један гол против Црвене звијезде Обудовац, на убацивање Гачића, сјајно је ударио главом.

Давор Нинковић

 Најискуснији играч, играо је свега осам утакмица, добио је четири жута картона. Својим искуством, борбом и сјајним додавањима био је један од кључних играча у побједама на почетку прољећнег дијела сезона. 


Коментари