''СТАТИСТИКА ИГРАЧА ФК ''МИНЕРАЛ'' ЗА СЕЗОНУ 2013-2014''- ДРУГИ ДИО

Настављамо са статистиком наших играча ове сезоне!


Драган Вучић
Драган Вучић
6 голова, 7 асистенција

Био је најбољи стријелац прошле сезоне са 29 голова. Ове сезоне није био голгетерски расположен али је сазлужан за неколико важних побједа.

У трећем колу против Скугрића постигао је једини гол на мечу. Против Врањака асистирао је Стојановићу за први гол, то  је исто урадио и против Придјела за трећи гол на мечу асистирао је Стојановићу. Погодио је и против Посавине, иако је крај првог дијела сезоне играо на позицији бека.

У првом мечу другог дијела сезоне, постигао је најважнији гол, у Осјечанима ''срушио'' је Требаву''.  У сљедећем колу постигао је два гола Озрену. Младост је кући испратио са једним голом и једном асистенцијом. Против Обудовца асистирао је Стојановићу за трећи гол. У Костајници асистирао је Шкребићу, а у Милошевцу Поповићу. 

Брзоноги нападач одлично је користио своју брзину и био је надмоћан у односу на противнике. Остаће упамћени и невјероватни промашаји Вучића ове сезоне, као онај у Скугрићу.

Миленко Гачић
Миленко Гачић
3 гола, 7 асистенција

Велики борац , човјек који оставља ''срце на терену''. Био је суспендован неколико утакмица, а његов изостанак се осјетио.

Против Скугрића асистирао је Вучићу, а у Тишини је дао гол Младости. Гол је дао и Хајдуку и Придјелу на Бањи. 

У прољећном дијелу сезоне уписивао је само асистенције. Против Озрена асистирао је Вучићу, против Жељезничара Стојановићу. У голеади против Црвене звијезде асистирао је за други гол Ковачевићу, а против Руданке Стојановићу.

Данијел Поповић
Данијел Поповић
3 гола, 2 асистенције

''Мали али техничар''. То би се могло рећи за једног од најнижих играча у нашем тиму,али човјека са невјероватном техником. Издржљивост и дриблинг још красе овог фудбалера. Ове сезоне играо је на позицијама бека, у везном реду, у нападу и гдје год је играо правио је проблеме противничкој екипи. Памте се и његови дриблинзи у Баткуши. У јесењем дијелу сезоне због несугласица са тренером Милојевићем мање је играо, али је своју класу показао овог прољећа.

У Осјечанима сјајно истрчава контру и асистира Вучићу. Против Жељезничара постиже водећи гол. У Милошевцу је био играч утакмице. Постигао је два гола и уписао је једну асистенцију.


Драган Горановић

Драган Горановић
3 гола , 1 асистенција

Већину сезоне играо је на позицији бека, али када је било најважније одлазио је у напад и давао голове.
У првом колу је био један од најбољих на утакмици, асистирао је Стојановићу за први гол и то му је била једина асистенција у сезони. 

У прољећном дијелу сезоне истакао се као стријелац. Погодио је против Озрена на асистенцију Стојановића, у Врањаку је био човјек одлуке послије сјајног скока на убацивање Стојановића. У Придјелу је био сигуран са ''бијеле тачке''.

Дејан Јелић

Дејан Јелић, 3 гола

Велики борац на терену, увијек даје све од себе за клуб који воли. Својом моћном љевицом задаје муке противничким голманима. Погодиоо је против Требаве, а феноменално је извео слободан ударац против Гајева.

Ускоро и трећи дио!

Коментари