''ШАМПИОНСКИ ПЛЕС У МИЛОШЕВЦУ''

''Петарда као шлаг на торту''

ФК ''МИНЕРАЛ'' ШАМПИОН РЕГИОНАЛНЕ ЛИГЕ ЦЕНТАР 2013-2014!

Каква представа фудбалера Минерала у претпосљедњем колу Регионалне лиге Центар. Све оно што су радили током читаве сезоне, на крају су потврдили на посљедњем гостовању ове сезоне у Милошевцу, најубједљивијом побједом 5:1 и званично су постали шампиони.

И поред изостанака Омеровића, Деспића, Гачића, Нинковића, Д.Јелића, тим са Бање Врућице одиграо је фантастичан меч.
Да ће ово бити ефикасна утакмица видјело се већ након 20 минута, када су постигнута четири гола.

4.минута: Сјајно по десној страни пробија Томић, убацује на другу страну тамо је Д.Поповић који погађа за 0:1.

6.минута: Није дуго трајало славље наших играча. У казненом простору руком игра Ковачевић, а судија показује на најстрожу казну за домаћина. Сигуран са бијеле тачке је био Саво Томић за 1:1.

Од тада на терену је постојао само тим у жутим дресовима.

14.минута: Идентична ситуација као код првог гола. Вучић пробија по десној страни, убацује лопту, а ту је поново Д.Поповић који својим трећим овосезонским голом доноси предност свом тиму 1:2.

20.минута: Д.Поповић у соло продору , противнички играч га руши на неких 20 метара. Слободан ударац перфектно изводи Симић за 1:3.

Било је још неколико прилика до краја полувремена, најбољу је пропустио Милојевић када је његов лоб-ударац отишао поред гола. Резултат првог полувремена је био 1:3.

46.минута: Тек што се кренуло са центра, домаћи су поново морали на центар. Д.Поповић актер и код овог гола,  убацује корнер са лијеве стране, највиши у скоку је Милојевић који сјајно погађа за 1:4.

До краја сусрета Минерал је играо лијепо, лепршаво а брзоноги нападач Вучић поново је промашивао немогуће.

75.минута: Симић пробија по лијевој страни, додаје до Милојевића који својим другим, а трећим овосезонским голом, завршава ову фудбалску рапсодију играча Минерала. 

Треба рећи да је сусрет одигран по одличном терену. Други пут у каријери на нашем голу се нашао млади Божић, који је одлично одрадио свој посао.

''ШАМПИОНИ, ШАМПИОНИ, ДРУГА ЛИГА''

Побједа која значи да је ФК ''Минерал'' Бања Врућица шампион Регионалне лиге Центар, и нови члан Друге лиге Запад. У сриједу је заказано посљедње коло, и сви путеви воде на Бању Врућицу од 17:00 часова, Минерал игра против Руданке. Такође ће бити уприличено проглашење побједника Регионалне лиге Центар, и додјела пехара. Трећу годину узастопно пехар долази на Бању Врућицу. 

''МИНЕРАЛ ВАС ЗОВЕ НА ШАМПИОНСКО СЛАВЉЕ, БАЊА ВРУЋИЦА ПОЗДРАВЉА СВОЈЕ ШАМПИОНЕ''


ФК ''Посавина'' Милошевац- ФК ''Минерал'' 1:5
0:1 Д.Поповић 4'
1:1 С.Томић 6'(пен)
1:2 Д.Поповић 14'
1:3 Ј.Симић 20'
1:4 Б.Милојевић 46'
1:5 Б.Милојевић 75'

ФК ''Минерал'': Божић, Ковачевић, Јелић, Горановић, М.Поповић, Шакановић, Симић, Д.Поповић, Томић(од 60' Стојановић), Милојевић(од 76' Шкребић), Вучић(од 61' В.Јелић)
тренер: Дујаковић

                                                                                  
                                                                             Давид Павловић


Коментари