''МЛАДОСТ ''ОТКИНУЛА'' БОД''

У оквиру 5.кола Друге лиге РС-група ''Запад'' на Бањи Врућици фудбалери Минерала и Младости из Доње Слатине су подијелили бодове.
Минерал поново није поражен на домаћем терену али послије дуго времена није побиједио.

Првих пола сата се готово ништа није дешавало, а онда два спорна момента. Гостујући играч у свом казненом простору лопту руком зауставља  али судија ништа не показује. 
Ако у овој првој ситуацији можда и није било услова да се покаже на ''бијелу тачку'' онда код ове друге нема се шта рећи. У гужви која је настала приликом извођења корнера лопта погађа у руку најмање два гостујућа играча али главни арбитар ни то није видио него је само показао на корнер.

34.минута: Одлично убацивање Гачића из корнера, у казненом простору се најбоље сналази Г.Продић и доводи Минерал у вођство 1:0.


До краја полувремена биљежимо одличне ударце Гачића и Јовичића, али се резултат није мијењао.

Друго полувријеме обиљежио најлошији појединац меча главни арбитар Милош Ковачевић из Приједора, који је својим несхатљивим одлукама, неуједначеним критеријумом само унио нервозу међу домаће играче.  

77.минута: Капитен гостију Илић бјежи домаћој одбрани, пролази и Омеровића и поравнава резултат на 1:1.

До краја сусрета се ништа није мијењало па је то био коначан резултат.

Није наш тим импресионирао игром, можда није ни заслужио три бода, али нису ни гости  довољно показали па ипак кући одлазе задовољни са једним бодом.

Прије овог сусрета четири играча су била у опасности од добијања трећег картона који би их суспендовао у сљедећем мечу. Већ прва три картона су избацила три играча за сљедећи меч. Продић-због наводног приговора, Јовичић- због прекршаја(за такве прекршаје гости нису добијали картон), М.Поповић- исто као и претходни. Дујаковић је на вријеме извео Симића и спасио га суспензије.

Након пет кола имамо 7 бодова и налазимо се на 6.мјесту.
У наредном колу Минерал игра у Прњавору против Љубића, без три стандардна играча Продића, Јовичића и М.Поповића.

ФК ''Минерал''- ФК ''Младост'' Доња Слатина 1:1
1:0 Горан Продић 34'
1:1 Драган Илић 77'

ФК ''Минерал'': Омеровић, Д.Поповић, Горановић, Јовичић, Продић, Милојевић(од 77' Д.Јелић), Вучић, Симић(од 70' Кузмановић), М.Поповић, Стојановић, Гачић

ФК ''Младост'': Лакић, Ђурђевић(од 90' Карановић), Кадић, Илић, Хусеинбашић, Илић(од 80' Зорић), Симеуновић, Арнаутовић, Максимовић, Чанчаревић, Мирић(од 55' Томашевић)
жути картони: Продић, Јовичић, М.Поповић, (Минерал); Кадић, Максимовић, Зорић(Младост)
Коментари