''НЕЗАСЛУЖЕН ПОРАЗ''

''Љубић с пенала срушио десетковани Минерал''


Фудбалери Минерала уписали су трећи гостујући пораз ове сезоне у Прњавору од екипе Љубића са 1:0.

Иако су у Прњавор отишли без Јовичића, М.Поповића, Продића, Д.Јелића, Милојевића, Човића , Јотановића, готово без резервних играча, Минерал је пружио најбољу партију на гостовању ове сезоне али ипак их је једна грешка коштала пораза.

7.минута: На ивици казненог простора капитен Јелић фаулира домаћег играча, судија показује на ''бијелу тачку''. Са 11 метара сигуран је био капитен Љубића Жижак за 1:0.

Фаворизовани Љубић је био у подређеном положају у остатку сусрета али резултат се није мијењао. Много шанси су промашили наши играчи; срећа, неспретност гостујућих играча били су савезник домаћина.

Три бода су остала у Прњавору, али нас више радује сјајна играча нашег тима. 

Након шест кола Минерал има 7 бодова колико има и наредни противник екипа Жупа Суперпетрол са којом се састајемо у недјељу. Тренутно на табели тим са Бање Врућице заузима 11.мјесто.

ФК ''Љубић'' Прњавор- ФК ''Минерал'' 1:0
Борис Жижак 7' пенал

ФК ''Љубић'': Радуловић, Лазић, Бурдељ(од 86'Модић), Мујкић, Жижак, Декет, А.Жижак, Ковач, Ћирковић, Петровић(од 84' Квакић), Кострешевић(од 46'Шарчевић)

ФК ''Минерал'': Омеровић, Горановић,Ковачевић, Јелић, Д.Поповић, Гачић, Стојановић, С.Продић, Симић, Кузмановић

жути картони: Лазић, Жижак, Анчић(Љубић) И.Јелић, Бајбић(Минерал)

НАПОМЕНА: Нисам био на утакмици па је извјештај написан на основу писања прњаворских портала и изјава играча Минерала након утакмице.
Коментари