ЂУКАРИЋ ЗАДОВОЉАН, ЈЕЛИЋ:,,РЕЗУЛТАТ РЕАЛАН''

Након првог освојеног бода у овој сезони , своје имресије послије завршене утакмице у Броду дали су нам дебитант Ђукарић, капитен Јелић и тренер Јелић.


 Један од најмлађих капитена у историји Минерала и ''десетка'' клуба, шеснестогодишњи Дејан Јелић истакао је да је тим одиграо добро прво полувријеме и да је испунио све што је зацртао тренер Јелић, али да је захваљујући лоше одиграним другим дијелом Минерал умјесто три понио кући само један бод. Он није задовољан својом партијом и очекује од себе и своје екипе боље издање и повратак у друголигашко друштво.

Тренер Бојан Јелић након меча био је кратак , рекао је да је резултат реалан јер је Минерал био бољи у првом, а домаћин у другом полувремену и да  су поред кадровских проблема његови играчи одиграли врло добру утакмицу те да на крају ипак може бити задовољан.

Новајлија у тиму Немања Ђукарић након свог дебија за клуб из Бање Врућице рекао је за нашу страницу: ,, Генерално могу бити задовољан издањем наше екипе , ипак смо играли против квалитетног противника, мислим да је ово једна од најјачих екипа у трећој лиги, вратили смо се непоражени иако смо били некомплетни. Наше амбиције се знају , идемо на прво мјесто. Нисам имао званичну утакмицу дуго времена, али генерално могу бити задовољан како својом игром тако и игром читаве екипе, можда је било ситних грешака али оне ће с временом бити уклоњене.

Ускоро извјештај с утакмице.

Коментари