''ПОНОВО БОД СА ГОСТОВАЊА''

   Фудбалери Минерала и на свом другом гостовању освојили су бод. У ''бурној'' утакмици одиграној у Баткуши, Хајдук и Минерал одиграли су 2:2.

Наш тим у овом сусрету није могао да рачуна на Р.Поповића и Јовића, а у тим су се вратили Јотановић, С.Човић, И.Јелић.

Од почетка утакмице гледали смо динамичну игру са приликама на обије стране. Већ у шестој минути, Ковачевић убацује са десне стране до Перишића а овај шутира преко гола.

12.минута: Перишић додаје до Ковачевића, Ковачевић до Н.Павловић који прецизним ударцем са десне стране врха казненог простора доводи наш тим у вођство.

Имао је Минерал прилика да повећа вођство, најбоље су пропустили Д.Човић и Ковачевић. У 27.минути сјајан ударац Ђукарића из слободног ударца са преко 30 метара одлази неколико центиметара поред стативе.  Домаћи су били врло опасни из прекида. 

41.минута: Главни арбитар Радић показује на ''бијелу тачку'' за домаће и додјељује жути картон Н.Павловићу. Да будемо искрени никоме није јасно шта је Радић видио. 
Сигуран извођач пенала био је Павић за 1:1.

Пред крај полувремена посјекотину испод десног ока зарадио је Јотановић након дуела са противничким играчом.

На полувријеме се отишло резултатом 1:1.

47.минута: Сјајно наш тим почиње други дио меча, Ковачевић додаје до Д.Поповића који је избјегао офсајд замку, излази сам испред Симеуновића и рутински га матира за ново вођство нашег тима.

У наставку водила се жестока борба на средини терена, домаћи су играли врло грубо што су повредама платили Перишић и Д.Поповић. Домаћи су били опасни из прекида што се на крају исплатило.

70.минута: Послије корнера за Хајдук, у нашем казненом простору се најбоље сналази капитен домаћих Ганиловић који поравнава резултат на 2:2.

До краја сусрета имали смо двије велике прилике, прву је пропустио Ковачевић који није успио матирати домаћег чувара мреже када је сам изашао испред њега. Млади Д.Јелић имао одлично прилику када је шутирао са врха шеснестерца али је лопта завршила поред гола. Домаћи су створили пар прилика послије корнера , у једној су погодили пречку али до краја је резултат остао непромијењен.

У два кола Регионалне лиге, наш тим је два пута гостовао и оба пута одиграо неријешено, те након два кола заузимамо 11. позицију. Прилику за поправни имаћемо у сљедећем колу када играмо прву утакмицу код куће против екипе ОФК ''Придјела''.

ФК ''Хајдук''  Баткуша- ФК ''Минерал'' 2:2
0:1 Н.Павловић(11), 1:1 Павић(41)(пенал) 1:2 Д.Поповић(47) 2:2 Ганиловић(70)

Жути картони: Божановић, Поповић, Бијелић, Чанчаревић(Хајдук), Д.Поповић, Ђукарић, Н.Павловић, В.Павловић, Ковачевић, Д.Јелић, И.Јелић(Минерал)

Хајдук: Симеуновић, Илинчић, Симић(од 46' Петровић), Ганиловић, Божановић, Павић, Поповић, Бијелић, Марковић, Чанчаревић, Митровић(од 69' Ж.Митровић)

Минерал: Вуковић, Д.Поповић(од 79' И.Јелић), Горановић, Ђукарић, Д.Човић(од 58' Д.Јелић), Н.Павловић, Јотановић, М.Поповић, В.Павловић, Ковачевић, Перишић(од 53' С.Човић)

Коментари