МИНЕРАЛ-НАША КРИЛА- ПРЕКИД


Утакмица петог кола Регионалне лиге ''Центар'' између Минерала и екипе ''Наша крила'' из Костајнице, нажалост, трајала је само 22 минуте. Утакмица је била фер и коректна до тог тренутка и ништа није показивало како ће се на крају завршити сусрет. Али кренимо редом.

Наш тим је много боље отворио сусрет , створио је неколико полуприлика, али се у завршници нису добро сналазили. Имали смо неколико покушаја из прекида.

19.минута: У првом свом озбиљнијем нападу гости постижу погодак. Новаковић је лопту примио на десној страни на неких двадесетак метара, мајсторски шутира у горњи лијеви угао голмана Вуковића за 0:1.

22.минута: Почетак немилих сцена. У казненом простору екипе из Костајнице, лопта у руку погађа гостујућег играча и главни арбитар Ристић показује на ''бијелу тачку''. Тада почиње потпуна ''офанзива'' гостију на главног судију. У том нагуравању играч из Костајнице Прешић неспортски удара главног арбитра Ристића, за шта му овај показује оправдано директан црвени картон. Међутим, тада исти тај играч поново задаје ударац главном судији у предјелу главе, те Ристић одлучује да прекине сусрет. 

Гости су и даље наставили вршити притисак на судије али одлука није промијењена, сусрет није настављен.

Дакле, сусрет Минерала и Наших крила је прекинут у 22.минути, код резултата 1:0 за тим из Костајнице због неспортског потеза играча из Костајнице. Јасно је да ће послије свега највише посла имати дисциплинска комисија, какве су казне и којим ће резултатом бити регистрована утакмица сазнаћемо у наредним данима.

У наредном колу наш тим гостује и Милошевцу код екипе Посавине.

ФК ''Минерал''-ФК ''Наша крила'' Костајница 0:1(прекид)
0:1 Новаковић 19'

Минерал: Вуковић, Јотановић, Горановић, М.Поповић, Н.Павловић, Р.Поповић, Ђукарић, С.Човић, Д.Човић, Ковачевић, Перишић

Црвени картон: Прешић(Наша крила)

Коментари