ГЛАВУ ГОРЕ!

Ко није био дио овог клуба, тај не зна шта су убједљиви порази, али не зна ни шта су убједљиве побједе. Не знају како се осјећате када ваш играч постигне осам голова на утакмици и када примите осам голова на домаћем терену. Тај не зна како је освајати пехаре и како је испадати из лиге, и не знају како доћи од самог дна до врха и назад. И опет све у круг, јер то је фудбал и то је Минерал и то је наш клуб. И зато главу горе, радићемо, тренираћемо и опет ћемо побјеђивати!


Оно што се данас десило, сигурно је један од најтежих пораза у новијој историји клуба и најубједљивији пораз на ''пластици''.


Минерал - Јединство Жеравица 0:7

Јесмо посљедњи на табели, али данас ово нико није очекивао.Тмурно небо над Бањом Врућицом осликало је читаву нашу сезону. Отворили смо сусрет добро, шансу је пропустио млади Јелић када је његов шут главом са пет метара одбранио гостујући голман. Као да је већ постала традиција да не можемо сачувати свој гол у првих 15 минута, па су гости искористили грешку одбране и повели са 0:1.Није прошло много времена, сјајни Дејан Гаврић нанизао је пет играча, шутирао, али је и његов ударац успио зауставити чувар мреже екипе из Жеравице.


Шта се десило у периоду од 35.минута до краја првог полувремена, тешко да ће више ико поновити. Гдје су ''нестали'' наши играчи у том периоду и ко им је ''свезао'' ноге, то вјероватно никада нећемо сазнати.

Гости у 35.минути постижу свој  други гол на мечу, а у 45.минути свој шести!? Примили смо пет голова за само десет минута утакмице, гости су на полувремену водили са 0:6. Све што су покушали у тих десет минута, остварили су, свака акција завршила је голом. Мук и невјерица осјетили  су се у тим тренуцима на стадиону,публике скоро да није било, једино су се чули гости који су радосно отишли у свлачионицу...

У другом полувремену гости су ''смањили гас'', постигли су још један гол у 55.минути за коначних 0:7.

Наш тим је уписао 15. овосезонски пораз и треба бити искрен и рећи да је сада девет кола прије краја првенства, прва екипа која је осигурала нижи ранг такмичења. У игри је још 27 бодова, а за мјестом које нам осигурава опстанак заостајемо 12 бодова, вјеровати у чуда треба, али се она не дешавају сваки дан.

У наредном наш колу наш тим гостује у Новом Граду код Слободе. Момци, играјте до краја, сада за своју душу, нема предаје, главу горе!Коментари

Постави коментар